• Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Duurzame levering met Homerr
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Duurzame levering met Homerr
  • 14 dagen retourrecht
Waarom kan ik slechts uit een vervoerder kiezen?

Het versturen en retourneren van online bestellingen zorgt voor veel bestelbusjes op de weg en dus een hoge CO2 uitstoot. Dit gaat door de toenemende populariteit van online winkelen alleen nog maar groeien. Tijd voor verandering. Samen kunnen we werken naar een duurzame oplossing, waarbij er minder bestelbusjes op de weg zijn en iedereen nog steeds naar hartelust online kan shoppen. Eenvoudig, en toch duurzaam.

Bij ons zul je de bestelling dus niet binnen 1-2 dagen ontvangen, zoals je bent gewend van andere websites. De reden hiervoor is dat wij zo groen als mogelijk willen verzenden. Het kost vijf volwassen bomen nl. 60 jaar om 6 ton CO2 uit de lucht te halen. Dit is de jaarlijkse CO2 die wij kunnen besparen en jou producten kunnen leveren voor een eerlijke prijs!

Wat betekent BPA-vrij?

"BPA-vrij" betekent simpelweg dat er geen Bisfenol A (BPA) in een product zit. BPA is een stof die vaak wordt gebruikt om plastic te maken, zoals flessen, bakjes, en speelgoed. Sommige mensen maken zich zorgen dat BPA slecht kan zijn voor de gezondheid, vooral als het in contact komt met eten of drinken, omdat het een beetje in het eten of drinken kan komen.

Veel fabrikanten maken nu producten zonder BPA. Dat betekent dat er geen BPA in zit, of zo weinig dat het als veilig wordt beschouwd voor mensen. Als je spullen gebruikt die BPA-vrij zijn, loop je minder risico op gezondheidsproblemen. Dit is extra belangrijk bij dingen die met eten of drinken te maken hebben, zoals drinkbekers en bakjes voor eten.

Wat zijn Ftalaten?

Ftalaten zijn een groep chemische verbindingen die vaak worden gebruikt als weekmakers in kunststoffen. Weekmakers zijn stoffen die aan plastic worden toegevoegd om het buigzamer en flexibeler te maken. Ftalaten worden vaak aangetroffen in producten zoals plastic speelgoed, medische apparaten, bouwmaterialen, cosmetica, en zelfs in sommige voedingsverpakkingen.

Er zijn verschillende soorten ftalaten, en sommige ervan hebben in het verleden zorgen opgeroepen vanwege mogelijke gezondheidsrisico's. Er is onderzoek gedaan naar de mogelijke schadelijke effecten van ftalaten, met name bij blootstelling aan hoge niveaus, en er zijn bezorgdheden geuit over hun potentiƫle hormoonverstorende eigenschappen en mogelijke effecten op de voortplanting en ontwikkeling.

Als reactie op deze zorgen hebben sommige regelgevende instanties beperkingen op het gebruik van bepaalde ftalaten in bepaalde producten opgelegd, vooral in kinderspeelgoed en babyproducten. Veel producenten van consumentenproducten hebben ook de aanduiding "ftalaatvrij" op hun producten geplaatst om aan te geven dat ze geen ftalaten bevatten of dat ze gebruikmaken van alternatieve, als veiliger beschouwde weekmakers. Dit is gedaan om de zorgen over mogelijke blootstelling aan ftalaten te verminderen.

Als je nog meer vragen hebt, laat het ons dan weten door onder het tabblad 'Contact' een berichtje achter te laten.

Wat gebeurt er als ik mijn pakketje niet ophaal bij het Homerrpunt of een alternatief Homerrpunt?

Zodra je een melding van Homerr ontvangt dat je pakket is afgeleverd op het Homerrpunt, dien je ervoor te zorgen dat je het binnen twee weken ophaalt. Als je hiermee langer wacht, zal het pakket retour worden gestuurd.

Indien dit scenario zich voordoet en je besluit je aankoop te annuleren, worden de afhandelingskosten verrekend met het bedrag van je aankoop. Het resterende bedrag zal vervolgens onmiddellijk aan jou worden overgemaakt .

Als je het product toch nog wilt bestellen, vragen wij jou vriendelijk een nieuwe bestelling te plaatsen via de website.

Wat als een product is uitverkocht en ik wel heel erg graag wil bestellen?

Je mag dan een mailtje sturen via de website op de pagina 'contact'. We zullen onze uiterste best doen om het product zo snel mogelijk in huis te hebben.

We geven jou een seintje, zodra we kunnen verzenden.